SKI TRAB - Håndlagde italienske ski

SKI TRAB - Håndlagde italienske ski


SKI TRAB ble startet opp av Giacomo Trabucchi i Bormio, Italia, basert på intuisjon og stor entusiasme for ski og skisport. Trabucchi produserte sine første massive treski i 1946. Helt siden starten har utviklerne hos SKI TRAB hatt et godt samarbeid med områdenes mange og dyktige ski- og fjelleksperter. Slikt blir det gode ski av! Dette har selvsagt bidratt i realiseringen av de endelige produktene som oppfyller selv de mest kresne skiløperes krav. Trabucchi-familien er nå i stand til å tilby høyteknologiske og spesialiserte produkter som gjør SKI TRAB til en ledende skiprodusent med ekstremt gode skiprodukter.

 

FORSKNING Ski TRAB-skiene er designet, utviklet, produsert og testet på fabrikken i Bormio, Italia. Alle skiprototyper er håndlaget på Ski Trab. Takket være lang erfaring og svært avansert teknologi – får disse skiene fysiske, strukturelle og dynamisk testresultater i verdensklasse under praktiske tester og i laboratorium.

 

HØYTEKNOLOGI OG INNOVASJON Lidenskap for innovasjon og utnyttelse av høyteknologiske kvalitet har ført til utviklingen av verdens letteste ski. SKI TRAB har bevist at lette ski kan gjøres uten at det går ytelse og pålitelighet.

 

KVALITETSSIKRING Hos SKI TRAB går hvert eneste skipar gjennom en grundig og systematisk kvalitetssikringsprosess som overvåker kvaliteten gjennom hver enkelt fase av produksjonen. Hver SKI TRAB-ski er bygget med stolthet og med en spesiell oppmerksomhet på detaljer, og er individuelt signert av teamet som bygde skiene. Skiene er et par, A og B, fra før produksjonen starter. De blir altså ikke satt sammen til et par etter at det er produsert x antall tusen ski.