ROECKL

Roeckl ski- og treningshansker

Roeckl har laget hansker av ypperste kvalitet helt siden Jakob Roeckl grunnla firmaet i 1839. Siden den gang har firmaet fortsatt produksjonen av sine verdenskjente produkter i hele seks generasjoner! For oss i NQ Sport, var det stor jubel da vi fikk avtalen i boks og det var et faktum at vi skal forhandle og selge det som vi anser som verdens beste hansker for norske forhold.

Roeckl Sports nordiske skihansker har vært brukt siden de ble lansert under de olympiske leker anno 1972 i München. Totalt utgjør dette 180 år med erfaring, og de har meget høy yrkeskompetanse på og da spesielt på nordiske skihansker. Det tradisjonsrike varemerket har høyt fokus på materialvalg – for å oppnå det best tenkelig produktet for brukerne deres.

Roeckl hansker oppleves som meget behagelig og tettsittende. De brukes av profesjonelle og aktive mennesker verden over – og har svært gode tilbakemeldinger på tilfredshet. Det finnes flere hanskemodeller og de blir produsert for å være tilpasse forskjellige behov. Hanskene oppleves som svært behagelige og holder varmen selv under kalde vinter dager.

I skiskytterverden er Roeckl overlegen alle andre og enn halvparten av alle utøverne i World Cup renn bruker Roeckl Sports nordiske ski hansker.

Roeckl Sports Winterkatalog_2021_22.pdf.pdf