SKITRAB

Skitrab – Håndlagde italienske ski

SKI TRAB startet opp takket være Giacomo Trabucchis intuisjon og entusiasme. Trabucchi gjorde sine første solide treski i 1946. SKI TRAB fabrikken er basert i Bormio, en velkjent ski resort, hvor de har en solid tradisjon for skisport. Helt siden start har de har de jevnlig hatt kontakt med områdenes mange og dyktige fjelleksperter. Slikt blir det gode ski av!

Dette har bidratt til å bidra i realiseringen av det endelige produkt som oppfyller selv dem mest kresne skiløpers krav! Trabucchi familien er nå i stand til å tilby høyteknologiske og spesialiserte produkter som gjør SKI TRAB til et ledende firma for skiløperen.

FORSKNING
Ski TRAb skiene er designet, utviklet, produsert og testet i fabrikken i Bormio, Italia.
Alle skiprototyper er håndlaget på Ski Trab. Takket være lang erfaring og svært avansert teknologi – får disse skiene fysiske, strukturelle og dynamisk testresultater i verdensklasse under praktiske tester og i laboratorium.

HØYTEKNOLOGI OG INNOVASJON
Vår lidenskap for innovasjon og utnyttelse av høyteknologiske kvalitet – har ført til utviklingen av verdens letteste ski. SKI TRAB har bevist at lette ski kan gjøres uten at det går ytelse og pålitelighet.

KVALITETSSIKRING
Hos SKI TRAB går hvert eneste skipar gjennom en grundig og systematisk kvalitetssikringsprosess som overvåker kvaliteten gjennom hver enkelt fase av produksjonen. Hver Ski Trab ski er bygget med stolthet og med en spesiell oppmerksomhet på detaljer, og er individuelt signeres av teamet som bygde skiene.

ETTERBEHANDLING
Hvor god en ski kan bli, avhenger av alt fra skien indre kjerne til den siste pussen den får i sluttfasen. Alt må være perfekt fra struktur til kant. Men om ikke basebehandlingen ikke får like mye oppmerksomhet som design og “synlige” deler – vil ikke skien være en fullverdig SKI TRAB ski – hvor teamet som har bygget den virkelig på et unikt vis – kan garantere deg at begge skiene er identiske – og perfekte! Hver gang – 60 ganger i døgnet.​

 

skitrab_catalogo_fondo_2019.pdf

skitrab_catalogue_2021-22_small.pdf